Бившето гадже на Кристиано Роналдо Джема Аткинсън така оплете в мрежите си друг футболист, че нещата вече вървят към сватба, тръбят таблоидите на Острова. Русокоската бе забелязана от папараците да пренася в жилището си куфарите на последната си любов – нападателя на Уигън Маркъс Бент.

Това обаче е временна мярка, тъй като според информациите, двойката вече е закупила нов дом, който е в процес на строеж и се очаква да е готов през май.

Въпреки сериозната стъпка в отношенията между Аткинсън и Бент, госпожицата отрече двамата да са обсъждали сватба и заяви, че идеята да е „обвързана за цял живот” не й се нрави особено.

„Никога не съм била от жените, чиято единствена мисъл е брак и деца. Скоро ми предстои да съм шаферка и дори това ще е изпитание за мен,” каза Джема, а на въпрос какво ще отговори, ако Маркъс все пак поиска ръката й, тя добави: „Мисля, че той знае, че не трябва. Някой ден ще се омъжа, но не искам да го правя, преди да съм се насладила докрай на младостта си, и да съм прекарала известно време под един покрив с избраника си.”

Пред списание ОК! мис Аткинсън, популярна от ТВ сериали и риалити програми, заяви още: „Маркъс е много романтичен – всеки ден прави нещо хубаво за мен. Онзи ден бяхме в хотел и Маркъс ми написа на огледалото „Обичам те!” със сапун…”

29-годишният футболист се срещаше с Джема и преди няколко години, след като развали годежа с майката на двете си деца – Кели. Впоследствие Маркъс и Джема се разделиха и Бент излиза с Даниел Лойд, докато Джема се срещаше с Кристиано Роналдо. В края на миналата година Маркъс и Джема се засекли на парти и искрата помежду им отново пламнала, очевидно малко по-силно от преди…