Английската хубавица Кейси Съмнър за пореден път разкри кирливите ризи на много популярни лица от шоубизнеса и спорта. В новата си книга „Loving It” („Харесва ми”), брюнетката описва преживяванията си с трима бивши и настоящи футболисти на Челси – Микаел Есиен, Селестин Бабаяро и Стив Уотс (от състава на резервите).

Причината да зареже Бабаяро през 2005 – „не можех да му имам доверие”, докато по-късно същата година зарязва Уотс, „заради ревността му”.

Мис Съмнър оформи хеттрика си в Челси с Микаел Есиен, с когото се виждаше през 2006 година. Тя обаче обяви, че животът и като WAG (wifes and girlfriends) на футболист и се сторил ужасен, а „колежките” й в Челси – “смехотворни”. „Те прекарват цялото си време в пазаруване, козметични центрове, и на обяд с приятелки,” пише Кейси. „И са твърде придвирчиви. Седят на мачове облечени от глава до пети в „Гучи”, с огромните си очила, и изобщо не гледат играта. Единственото, което ги интересува е начинът, по който изглеждат. Никога не съм излизала с тях, мразех претенциите им.”

Именно това накарало Съмнър да зареже Есиен през февруари миналата година – „Карах си с колата към поредния магазин, когато изведнъж осъзнах, че пазаруването вече не ми носи удоволствие”...