Виждаме Дейвид Бекъм до рисунка, на която човек виси на бесило. Този човек всъщност представлява именно звездата на Реал Мадрид. И халфът се е нарисувал сам!

Във връзка с кампанията си „Impossible is Nothing” („Нищо не е невъзможно”) „Адидас” помоли около 30 топ-спортисти да нарисуват картина на преломен момент от живота им. Бекъм избра да изобрази случка от 1998 година. На Световното първенство по футбол в Франция на 1/8-финален мач срещу Аржентина, младият талант си изкара червен картон и напусна терена. А Англия отпадна. Обвинен бе Бекъм. Разочаровани и вбесени фенове закачиха фланелката на футболиста на бесило. Реакциите на запалянковците и медиите много са засегнали играча. „Често си спомням за 1998. Естествено, си мечтая, това никога да не се беше случвало. Тогава плаках 5-10 минути”, споделя бившият капитан на английския национален отбор.

„До ден днешен се изчервявам, като се сетя. Получавах дори смъртни заплахи. Три години не се чувствах сигурен. Това може да съсипе човек. Но всеки минава през трудни периоди в живота си. Важно е само да преодолееш тези моменти”, заяви Бекъм.