Виктория Бекъм се опита да наложи нова мода, появявайки се с различен стил на церемонията на MTV Movie Awards в Лос Анджелис, коментира metro.co.uk.

Пош Спайс бе заложила на електриково розов сутиен и мини-рокля в черно и бяло тип „зебра”. Тоалетът й се връзваше перфектно с тъмния тен на кожата, който бе придобила.

Модната икона се опита да наложи свой индивидуален стил, но получи само възмутени и изумени погледи. Вики предизвика недоумението на околните, тъй като се подигра преди известно време на Камерън Диас, защото актрисата носела смешни обувки, а същия чифт впрочем носеше и Пош на церемонията.

Съпругата на Дейвид Бекъм и актьорът Крис Рок представиха изпълнителите Риана и Джей Зи. На партито обаче не се забеляза звездата на Реал Мадрид.

След награждаването, Виктория похвали пред GMTV мъжа си, че ще играе за ЛА Галакси през новия сезон, но сподели, че е „проронила сълза”, когато видяла Бекъм да излиза на „Уембли” за приятелския мач между Англия и Бразилия. „Не ми липсват двубоите на Дейвид в Европа. Просто бях много горда. Мисля, че той беше фантастичен и децата много се радваха. Страхотно е да го видя отново в екипа на Англия. Така мислят всички”, каза още г-жа Бекъм.