Заедно с новото попълнение на Ливърпул Роби Кийн, в града се заформя истинска война на блондинките. Красивата съпруга на нападателя – Клодин Палмър – предизвика смут сред папараците при първото си публично появяване в града.

Кийн и Клодин, които се ожениха през юни, отделиха време за пазар в местния супермаркет „Sainsbury`s”, преди да излязат на разходка с кучето си.

Облечена в дънки, късо яке и задължителните високи обувки, ирландският модел изглеждаше щастлива и безгрижна, и не спираше да дарява фотографите с усмивки.

Близки до 25-годишната Клодин споделиха, че тя е „повече от въодушевена” да се присъедини към другите две супер-блондинки на Ливърпул – съпругата на Стивън Джерард Алекс Къран и половинката на Питър Крауч Аби Кланси, която си остана в мърсисайдския град, въпреки че приятелят й замина за Портсмут.

„Според нея това е се случва в най-подходящото време, тъй като току-що се ожениха и преместването е едно изцяло ново начало за тях като съпрузи. Клодин живееше с Роби в Лондон през последните четири години и обича града, не и беше лесно да остави приятелите си, но определено се чувства готова за преместването и няма търпение да се впусне в новото предизвикателство,” сподели източникът пред „Ливърпул Хералд”.