С шокиращ репортаж за магически ритуал насочен срещу националния отбор на Англия излезе днешният брой на руското издание „Твой ден”. Утре „трите лъва” гостуват на възпитаниците на Гуус Хидинг в Москва, а до голяма степен от тази среща ще се реши кой от двата тима ще участва на финалите на Европейското първенство догодина.

Жрица, последователка на бог Дамбала, извършила вуду магия по молба на няколко заклети фенове на „сборная”.

Мамбо, както се назовават магьосниците от тази езическа религия, направила заклинание на трима от лидерите в отбора на Стив МакЛарън – Джон Тери, Франк Лампард и Джо Коул

„От понеделник до четвъртък тези трима играчи ще имат големи проблеми с комуникацията. Пикът на неприятностите им ще бъде в сряда, точно по време на мача”, твърди 35-годишната мамбо Дамбала, която е родом от Таити.

Мамбо

Ритуалът вуду е непосредствено свързан с психологическата енергия на жрицата и нейната „жертва”. Колкото по-мощни са импулсите на магьосницата, толкова е по-голям ефектът на проклятието.

„Тримата ще имат проблеми с речта, което е много важно! Трудно ще им е да общуват със съотборниците си по време на двубоя. Освен това, момчетата може би ще усетят проблеми с краката, както и между тях. Нищо сериозно! Просто леко неудобство”, добави жрицата.

Обредът

Преди да направи заклинанията и свързаните с тях ритуали тя внимателно е подготвила и фигурки с лицата на тримата футболисти. След това разговаря с боговете и подклажда свещен огън. Кинжалът е особен детайл в този сеанс.

„Дори и треньорите няма да са в състояние да повлияят на играчите си. Надяваме се магията да подейства”, категорични са феновете.

Всички думи, които изрича жрицата са неразбираеми за обикновените хора. Според изданието, иглата забита във фигурката има за цел да причини болка на футболиста, чието лице е изобразено на нея.

След края на магическия обред, мамбо Дамбала се отпуснала на колене пред олтара и тъжно прошепна: „Ако Русия спечели, кажете на Хидинк, че една неомъжена жена с езотерична съдба и външност е готова да се присъедини към неговия треньорски щаб.”

Целия вуду ритуал можете да видите ТУК!