Градските съперници в МанчестърЮнайтед и Сити, отново ще се борят един с друг. Този път заради подписа на играча на Болтън Никола Анелка. Всичко трябва да бъде решено преди края на трансферния прозорец, който затваря в края на тази седмица, информира „Mirror”.

Сър Алекс Фъргюсън иска, оценяваният на 12 милиона паунда, французин да реши проблемите му в нападението на „червените дяволи”. Уейн Рууни и Луис Саха са контузени, а Оле Гунар Солскяр обяви вчера, че се отказва от активна спортна кариера. Така единственият изявен нападател в тима от „Олд Трафорд” е Карлос Тевес.

Свен Йоран Ериксон се надява да разчупи нападението на „гражданите”, както и да намери заместник на контузения българин Валери Божинов.

Фърги се надяваше, че ще успее да привлече Димитър Бербатов от Тотнъм, но удари на камък. Така, на сър Алекс му се наложи да насочи интереса си към Анлека. От друга страна се очаква, Тевес да замине за Австралия за мач на Аржентина, няколко дни преди гостуването на Юнайтед на Евертън. При това положение, „червените дяволи” могат да останат без нито един чист нападател.