От няколко седмици вече цял свят знае как се казва новата приятелка на звездата на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо. Връзката на португалския национал с бразилската фитнес инструкторка обаче е изправена пред сериозен проблем. Бащата на 28-годишната Габриела изглежда много загрижен за дъщеря си и всичко, което се случва около нея.

След като пресата гръмна за връзката им, красавицата дори е получила предложение да се снима за местното списание „Плейбой”, но таткото изглежда е против цялата тази шумотевица.

„Всичко се случи много бързо. Кристиано ме спечели”, сподели самата фитнес инструкторка, която се запознала с Кристиано в нощен клуб преди около 6 седмици.

Майката и най-вече бащата на момичето, който работи като полицай обаче се притесняват от медийния интерес към семейството, откакто се разчу за връзката на футболиста с Габи.

„Съпругът ми е изключително изнервен откакто започна това”, сподели майката – Росана.

„Той смята, че Габи трябва да остане настрани от Кристиано, защото това ще преобърне много неща в нейния живот. Връзката им в момента се триражира из бялата преса в Бразилия”, добави още загрижената майка.

„Дори имаше разговори с местния "Плейбой" за оферта от около 200 хиляди паунда, ако Габи се съблече за корицата им. Баща й ще получи инфаркт, ако това се случи”, добави още Росана.