Футболистът на Ливърпул Андрий Воронин и неговата съпруга Юлия може и да не са толкова популярни колкото са Дейвид и Виктория Бекъм, но въпреки това модните специалисти не ги пожалиха.

Двамата бяха изловени по време на пазар, а обект на критики станаха дрехите, които бяха избрали за разходката си. Особено интересна за коментар се оказа нежната половинка на украинския национал, която бе определена като излязла от нощен кошмар.

Тя бе избрала велурен анцуг в крещяща леопардова щампа, комбиниран с черно поло и обувки на висок ток. Спортният лъскав екип на 28-годишният футболист също не се хареса на експертите в тази област.

Дрехите на усмихнатата Юлия са част от колекцията L.A.M.B на Гуен Стефани и струват на пръв поглед около 200 паунда, а на нейния съпруг са от линията на Dolce and Gabbana и вероятната сума, която е извадил за тях е 400 паунда.

Според модните критици двамата има какво още да учат в това отношение. Русокосата украинка трябва да се вземе пример от вида на Черил Коул, Виктория Бекъм и Колийн МакЛафлин, а Воронин от опита на Стивън Джерард и Дейвид Бекъм, които също имат свой собствен стил.