Една от последните жени в живота на Кристиано Роналдо – бразилката Габриела, явно вече е много наясно… не само с начинът, по който португалецът бие преките свободни удари, но и с това какво желае той в леглото. Красавицата разкри пикантни подробности от креватните си изпълнения с футболиста на Манчестър Юнайтед.

28-годишната бразилка, която вече се е снимала в оскъдни дрешки за популярни списания, сподели, че в леглото Кристиано Роналдо предпочитал да лежи по гръб и да остави партньорката си да диктува… играта, разкри News of the world.

Освен това, красавицата разкри още, че всеки път преди да си легне, Кристиано Роналдо се маже със специални мазила.

„Той е много нежен в леглото. Като цяло не е агресивен”, добави още щрихи към действията на Роналдо в най-интимната част от нощите му - фитнес-инструкторката.

Двамата се запознали в нощен клуб в Лисабон през месец февруари и явно тогава е припламнала искрата между тях. Самата Габриела разкри, че Роналдо е направил първата стъпка, като е помолил свой приятел да ги запознае.

След като взел номера й от общия им познат, само три минути след като напуснал дискотеката, в която били, той й се обадил по телефона. „Искаше да тръгна с него, но аз бях с приятели, а и го познавах сам от телевизията, затова не тръгнах. Явно не се примири и започна да ми изпраща съобщения. Първите му SMS-и не бяха толкова директни. Попита ме какво мисля за него, а след това предложи да се срещнем, за да го опозная наистина.”

След това историята е класическа. Кристиано поканил бразилката заедно с три приятелки да го гледат по време на мача на националния отбор на Португалия. След това футболистът – като истински джентълмен - наел кола за дамите, която да ги откара. Точно по време на този двубой Габриела бе заснета на трибуните на стадиона с плакат на Кристиано Роналдо.

По-късно Габи била поканена в Чешир и прекарала цяла седмица в дома на играча: „Къщата му е огромна. Излизахме на вечеря два пъти, но трябва да призная, че прекарахме много време у дома”, добави добре сложената дама, като само можем да си представяме какво се е случило в къщата му.

Малко по-късно се оказа, че бащата на Габриела, който работи като полицай, не бил особено очарован от факта, че дъщеря му се среща точно с Кристиано Роналдо. „Това е странна история. Приятели взеха наши снимки с Кристиано, а след това се появиха в пресата. Тъжно.”

В крайна сметка, двамата вече не са заедно: „Нямаше разговор накрая, всичко просто се разпадна. Аз тръгнах по моя път, а той по своя.”