Звездата на Челси Франк Лампард би отхвърлил оферта за милиони от чужбина, в името на своята връзка и желанието да бъде близо до настоящата си приятелка Кристин Блейкли. Според Mirror, футболистът на „сините” дори и да има шанс да премине в испанския Реал Мадрид, ще се откаже от това.

Самият той обаче е споделил пред свои близки приятели, че не иска да рискува с Кристин, като се отдалечи от нея. Бившият мениджър на Челси – Жозе Моуриньо, който според слуховете ще оглави Реал през лятото, смята да привлече Лампард в състава на “белия балет”. Играчът обаче вярва, че телевизионната кариера на Кристин в момента се развива прекалено добре, за да предпочете да го последва в Испания.

„Той обожава Кристин и не е готов да направи каквото и да било, за да рискува връзката си. Телевизионната й кариера се развива страхотно и Франк знае, че тя няма да напусне страната точно сега, затова той реши да остане в Челси”, сподели източник, близък до звездата на лондончани.

Лампард и Кристин са заедно от около седем месеца, но той вярва, че може да има истинско бъдеще с нея.

Той я намира за невероятно секси. Освен това вече успя да си поеме свежа глътка въздух след тежкия развод с Елен Рийвс, от която има две деца.

„Франк разказва на всички колко много я обожава. Той е най-влюбеният човек, който някога съм виждал. Кристин е коренно различна от бившата му съпруга, както и от всички останали жени, с които той се е срещал, защото не желае да бъде от типичните жени на футболисти. Франк не иска да я поставя в позицията да избира между него и работата си. Той смята, че Кристин е идеалното съчетание между ум, красота и сексапил”, сподели приятел на Лампард пред изданието.