Трансферът на Дейвид Бекъм в Челси изглежда все по-възможен. Това става ясно от последният действия на неговата съпруга Виктория. Бившата певица усилено търси нов дом за семейството в Лондон. Интересното е, че тя си е харесала къща на Кинг’с Роуд, който се намира на метри от стадиона на „сините” - „Стамфорд Бридж”.

Говорителят на звездната двойка също потвърди информацията, като все пак обясни, че къщата няма да бъде за постоянно живеене.

„Те искат да купят къща в Лондон от известно време. Ако е точният имот те ще го купят, но не за да живеят постоянно”, съобщи той.

Виктория вече е уредила оглед на триетажна къща на стойност 10 милиона паунда. Засиленият интерес на бившата спайска засилва слуховете за завръщане на Бекъм в Премиършип.

Луксозното имение разполага с 5 спални, няколко ултрамодерни бани, домашно кино и вътрешен басейн. В предната част пък е кухнята, хола и музикално студио, а стълби водят към огромна тераса.

„Виктория не крие факта, че тя обича тази къща. Тя я наблюдава отдавна”, заяви източник, близък до семейството.

В момента семейство Бекъм живее в Лос Анджелис, където Дейвид има договор с Галакси. След престоя си под наем в Милан и изказванията, че иска да се завърне в Европа обаче, Дейвид си спечели негодувание сред феновете, които го освиркват при всяко негово докосване до топката.

Основната причина за желанието на Бекъм да заиграе отново в Европа е съветът на селекционера на Англия Фабио Капело, който заяви, че ако иска да е в състава за Световното в ЮАР, крилото трябва да играе на високо ниво.