Суперкльощавата Виктория Бекъм започва да се храни по специална програма за качване на тегло, тъй като заедно със съпруга си Дейвид е взела решение да има още едно дете. Двамата искат да подарят сестричка на тримата си сина. Лекарите обаче се предупредили Виктория, че ако продължава да се храни по досегашния си режим, ще й бъде много трудно да забременее.

Така в момента, от варена риба и зеленчуци, госпожа Бекъм е преминала на паста, картофи, ориз и черен хляб. 35-годишната Виктория се е решила на стъпката, след като през февруари научила за това, че сестра и Луис е бременна, и ще има дъщеря – нещо, което искат и Бекъмови.

Семеен приятел разкри: „Не е тайна, че Виктория и Дейвид искат момиченце. След като Луис обяви, че чака дъщеря, Виктория се реши и тя за забременее отново. Докторите обаче й казаха, че диетата, на която се подлага непрекъснато, няма да й бъде от полза да зачене на 35-годишна възраст. Тя се съгласи да качи малко килограми, и Дейвид е много щастлив. Ще започнат да работят за момиче след Световното.”

Преди това семейство Бекъм няма да може да опитва, тъй като оперираният крак на Дейвид не му позволява да прави секс няколко месеца.