Виктория Бекъм иска дъщеря й да прилича на херцогинята на Кеймбридж Катрин.

Модната дизайнерка, която роди дъщеря си Харпър Севън в Лос Анджелис в неделя, смята да се завърне за постоянно във Великобритания, за да може момиченцето да посещава скъпо училище и да стане "перфектната английска роза".

"Всички се влюбиха в Кейт Мидълтън. Тя е прекрасна, стилна, говори добре и има идеални маниери, притежава всички качества, които Виктория иска за Харпър. Тя би желала, след като порасне, дъщеря й да стане идеалната английска роза с елегантен акцент, съвсем не като някои разглезени холивудски дечица. Виктория много харесва Кейт Мидълтън и сега най-сетне бебето Харпър ще бъде нейната малка принцеса", разкри близък до звездата източник.

37-годишната дизайнерка, която има и трима сина от съпруга си Дейвид Бекъм, е отказала всички ангажименти в идните два месеца, за да се посвети изцяло на дъщеря си.

"Виктория винаги е мечтала да има дъщеря. Сега мечтата й се сбъдна. Подобно на всяка горда майка тя прави планове за бъдещето и иска най-доброто за дъщеря си. Виктория освободи напълно идните два месеца. Тя иска да прекара лятото у дома, да си почива и да бъде истинска майка", допълни източникът пред британския в. "Дейли Стар".

Семейство Бекъм, което присъства на сватбата на принц Уилям и Катрин на 29 април, поканило кралската двойка да види малката при следващото им идване във Великобритания.