Виктория Бекъм използва градския транспорт за бизнес пътуване, съобщава Контактмюзик.

40-годишната модна дизайнерка се отказала от колата си с шофьор и взела влака с приятели, сред които и фризьорът Кен Пейвс, за пътуването си от Лондон за Манчестър, Северозападна Англия, където трябваше да представи модната си линия в магазина "Селфридж" в града.

Тя публикува снимка в Туитър от вагон първа класа и написа: "Манчестър, ние сме на път!". След като слезе от влака, Виктория публикува още една своя снимка, заобиколена от чанти на перона.

Бившата певица от "Спайс гърлс" била щастлива да се завърне в Манчестър, където среща съпруга си Дейвид, и признава, че не прекарва толкова време в града, колкото й се иска. "Мисля, че Манчестър притежава много стил, много култура и е толкова вълнуващо място. Хората, които срещнах тук през годините, са били изключително стилни както по дрехи, така и по поведение", сподели Виктория пред в. "Манчестър ивнинг нюз".

"Не се връщам толкова често, колкото бих искала! Трудно е с четири деца на училище и бизнес, който трябва да управлявам в Лондон, да пътувам във Великобритания толкова често, колкото ми се иска", допълни дизайнерката. /БГНЕС