Много често в светските издания се появява информация за най-сексапилните жени в шоубизнеса. Случва се обаче, макар и рядко, звездите от модните списания, да бъдат оклеветени или накарани да се скрият в миша дупка, заради коментарите по техен адрес.

 Този път немското издание на FHM предложи на своите читатели списък с най-непривлекателните жени-знаменитости, подредени в списък след допитване сред самите читатели на списанието.

В тази класация, както и в почти всяка друга, място намери и съпругата на Дейвид Бекъм – Виктория. Певицата зае петото място в подреждането.

На първо бе поставена 24-годишната британска певица Ейми Уайнхаус. В последно време неугледната на пръв поглед звезда не слиза от челата на светските издания, не само заради вокалните си изпълнения, но и заради проблемите с алкохола и наркотиците.

На второ място е Бритни Спиърс, която напоследък също има сериозни проблеми с пристрастяването към подобни вещества, в следствие на което загуби правото да вижда собствените си деца.

Бронзът бе присъден на скандално известна Линдзи Лоън, която не само бе зависима от наркотиците, но и едва на 21 години попадна за кратко в затвора.

В петицата влезе Виктория Бекъм, която успя да изпревари Хилъри Клинтън, Парис Хилтън и Сара Джесика Паркър.

На 45-о място в списъка на най-непривлекателните жени попадна и работещата като модел и бивша приятелка на тенис легендата Борис Бекер – Анджела Ермакова.

Анджела Ермакова с дъщеря си Ана - плод на мимолетната й връзка с Борис Бекер