„Царицата на футболните съпруги” Виктория Бекъм често е критикувана за мрачното изражение на лицето си и редките полвинчати усмивки. Тя обаче разкри, че за това е виновна природата, а не собственото й желание да изглежда студена.

34-годишната Виктория има всички причини да не спира да се усмихва – страхотен съпруг, здрави деца и милиони в банката – и твърди, че суровото й изражение се дължи на структурата на лицето й.

Днес госпожа Бекъм бе гост на GMTV и сподели: „Когато видя мои снимки в пресата понякога, си мисля „Ти нещастна краво!”, но смятам, че това е просто начинът, по който стои лицето ми. Ако на хората им харесва как изглеждам – чудесно, ако не – добре.”

Пош Спайс настоява, че всъщност е много щастлива, и обяви, че обожава живота в САЩ. „Знаете, че това е страхотно място за отглеждане на деца. Страхотно е й за мен и кариерата ми. Наясно сте и с положението на Дейвид – трудно му е, защото футболът там е много различен, но той отиде там с причина, а тя е да промени облика на футбола в Америка,” заяви още Виктория.

Относно събирането на Спайс Гърлс, певицата каза: „Много ми допадна, че отново съм с момичетата, беше много весело. Освен това беше супер, когато момчетата ме гледаха и се дивяха „Уау, ето какво е правила мама!”, вместо само да ме слушат как им опявам да си пишат домашните и да си мият зъбите.”

Виктория направи и много сериозно обещание – да зареже музиката. „Няма да пея никога повече – закачих микрофона на стената,” обяви тя.

Госпожа Бекъм бе в Лондон, за да промотира собствената си марка дънки dVb.