Виктория Бекъм е решила през лятото да се премести в столицата на модата - Милано. Съпругата на Дейвид Бекъм е започнала вече да търси общ дом за нея и семейството чрез брокери.

Певицата, която в момента живее в Лос Анжелис с трите си деца, докато английският национал играе за Милан, е решила, че не може да продължава да живее далеч от половинката си и иска цялото семейство да се събере под един покрив.

Според договора на Дейвид Бекъм, полузащитникът трябва да се завърне в САЩ след края на сезона в Италия. Слуховете обаче сочат, че играчът може да удължи контракта си с “росонерите”, което е дало повод на Виктория да започне да търси дом и училище за трите им сина – Бруклин, Ромео и Крус.

„Виктория обича Америка, но те не могат да продължават по този начин. Тя обича приятелите си и живота си в Лос Анжелис, но не може да продължава да живее толкова далече от своя съпруг. Виктория трябва да следва сърцето си. Като съпруга и майка тя иска да направи това, което е най-добро за семейството й. Първоначално не харесваше идеята да се премести в Милано, но сега изглежда го е приела. Също така Виктория не желае децата им да живеят дълго време без баща”, сподели източник, близък до семейството, който добави, че трите им сина предпочитат да останат в САЩ.