Бившият любимец на феновете на Арсенал Патрик Виера отново предрече черни дни за бъдещето на клуба. Според него има голяма вероятност „топчиите” да бъдат напуснати от звездата Тиери Анри и мениджъра Арсен Венгер.

 

„Тиери иска Арсенал да покаже, че иска да остане на върха в английския футбол и европейския футбол” – заяви дефанзивният полузащитник – „Ако те привлекат две или три големи имена, това ще покаже, че те искат да са на нивото на най-добрите.”

 

„В случай, че това не се случи Тиери ще трябва да се запита, какво е най-добре за него и накрая ще реши кое е най-доброто. Разбира се, че Арсенал ще се надява, той да остане, но той ще направи това решение.”

 

Относно бъдещето на мениджъра Арсен Венгер сънародникът му Виера смята, че наставникът би напуснал заради оттеглянето на вицепрезидента Дейвид Дийн.

 

„Мисля, че ще бъде трудно да остане след всичко, което го свързваше с Дейвид Дийн. Без Дейвид Дийн не мисля, че ще бъде същото за него. Те започнаха заедно и ще бъде странно за него да остане, но никога не се знае.