Защитникът на Манчестър Юн Неманя Видич е под сериозна въпросителна за днешния полуфинален двубой от Шампионската лига срещу Барселона. Късно снощи сърбинът хвърли в паника лагера на „червените дяволи”, след като пропусна тренировката на „Нау Камп” и бе откаран по спешност в испанска болница със стомашни проблеми.

„Дейли Мейл” разкри, че освен Видич, в заниманието по неизвестни причини не е участвал и Уес Браун. Първоначалното предположение бе, че сръбският бранител е посетил медицински център заради контузията в коляното, която лекуваше до скоро. След това обаче стана ясно, че е почувствал силни болки в стомаха и се е нуждаел от лекарска помощ.

Говорителят на Юнайтед до момента нито е потвърдил, нито е отрекъл информацията, но със сигурност сър Алекс Фъргюсън се нуждае бързо от решение на въпроса, за да може да определи титулярите, които ще излязат тази вечер срещу Барселона.

До тази сутрин няма данни Видич да е прекарал нощта в болницата, и се смята, че се е завърнал в хотела при съотборниците си в покрайнините на каталунската столица.