Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич заяви, че е доволен от начина, по който върви възстановяването му, след дългото отсъствие от терените заради проблемите с колената.

Сърбинът се контузи лошо през декември 2011-а година в мача от Шампионската лига срещу Базел, след което пропусна остатъка от сезона. Защитникът игра в първите пет мача от новия сезон, но се наложи да се оперира отново през септември заради същото коляно. Видич се върна в игра през декември, като взе участие в 10 от последните 16 мача на своя тим и започна в един от тях като титуляр.

„Имах много проблеми с коляното и отсъствах доста от терените. Сега е трудно, защото играем в цикъл – сряда, събота, сряда. Трябваше да си помисля добре дали да играя или не. Понякога имам проблеми след мач, понякога нямам. Това е нормално“, заяви Видич.

„След операцията, знаех, че трябва да положа грижи за коляното. След като мине този период съм наясно, че всичко ще се нормализира. Всичко зависи от човека. Но това трябва да се случи скоро. С всеки мач се чувствам по-добре. Играх в два мача в разстояние на пет дни и всичко е наред“, добави сърбинът.