Манчестър Сити са много по-опасен тим, без Карлос Тевес в състава си, смята сръбският бранител на Манчестър Юнайтед Неманя Видич преди полуфинала от ФА Къп между двата тима днес на "Уембли".

Аржентинският национал получи травма на подколянното сухожилие по време на дербито с Ливърпул в понеделник, но Видич заяви, че тимът на Роберто Манчини има достатъчно класни играчи в лицето на Един Дзеко и Марио Балотели.

“Не е предимство за нас, че Тевес няма да играе", заяви стълбът в отбраната на "червените дяволи".

Той допълни: "Те имат достатъчно качествени играчи в атака и ние не трябва да подценяваме, който и да е. Дзеко е голмайстор, който ще бъде в наказателното поле и ще посреща центриранията, както прави Тевес".

Бранителят каза още: "Понякога се случва така, че ти играеш срещу топ играч, но резервата на пейката, който чака само да получи шанс, може да ти създаде много повече проблеми. Точно поради тази причина аз подхождам по следния начин - смятам, че всеки следващ мой съперник на терена е най-добрият играч в света. Това е моят манталитет! Не си казвам - 'О, Тевес, няма играе, ще ни бъде лесно'. Не! В моите очи, Дзеко в този момент е най-добрият футболист в света".