Всеки футболист и фен е наясно, че в даден момент критиката е неизбежна. Рано или късно играта започва да куца, сезонът се превръща в мъчение или просто си паднал от най-големия съперник. Или пък от най-скромния опонент...

Така или иначе всеки от посочените сценарии води до едно и също – привържениците да се обърнат срещу своите любимци по един или друг начин. Естествено някои от тях са по-експресивни във вербалните си атаки.

Оказа се обаче, че футболистите на Арсенал са склонни да оборят дори и най-оригиналните критикари. Пер Мертезакер, Лукас Подолски и Микел Артета участваха в забавен клип, в който опровергават недоволните постове на фенове в „Туитър“.

Мертезакер съвсем успешно доказа, че може да се обръща по-бързо отколкото прясното мляко – да се вкисне. Подолски от своя страна беше най-затруднен и от тримата, а обвинението беше повече от тежко – че не може да уцели и вратата на хамбар. Артета пък сложи точка на споровете около уменията му на дузпаджия, като премери сили с... бабата на един от мърморещите фенове.

ЛЮБОПИТНОТО ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!