Чудесен подарък получиха всички фенове на Ливърпул – това е документалният филм „Да бъдеш Ливърпул“, който се счита за най-дългоочаквания футболен документален филм някога.

„Да бъдеш Ливърпул“ е документален филм в 6 серии, чиято премиера по телевизията ще бъде в неделя. Няколко дни преди това обаче първата серия вече може да се види в интернет, а ние от Gong.bg ви предоставяме тази възможност.

Документалният филм, идеята, за която е на американските собственици на клуба, има за цел да даде на привържениците по целия свят поглед от кухнята на отбора. Сериите проследяват пристигането на Брендън Роджърс и неговите действия в началото на кариерата му на „Анфийлд“.

Във филма феновете ще могат да видят домовете на някои от играчите, кадри от турнето в САЩ, прочутият момент, в който Роджърс критикува Рахим Стърлинг, както и възстановяването от контузия на Лукас Лейва.

Не е ясно как първият епизод се е появил в интернет, но от телевизията „Channel 5“, която ще го излъчва в Англия, със сигурност са бесни.

Първият епизод от „Да бъдеш Ливърпул“ можете да видите ТУК!