Уест Хем победи Суонси с 3:1 в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Керъл, Сако и автогол на Бритън вкараха попаденията за "чуковете", а за гостите се разписа Бони.

В 16-ата минута Кевин Нолън стреля от добра позиция, но пропусна целта. Само 3 минути по-късно Бони от Суонси позволи на отбора да излезе напред в резултата, засичайки чудесен пас отляво.

Гостите имаха още една отлична възможност за попадение. В 26-ата минута Гилфи Сигурдсон стреля добре, но Адриан беше на мястото си и предотврати опасността. Шест минути по-късно Бони стреля неточно.

Домакините съумяха да изравнят преди почивката. Карл Дженкинсън намери добре Анди Керъл, който успя да препарира стража на уелския тим в 41-ата минута с прекрасен удар с глава.

В 60-ата минута на срещата Бони нацели и гредата, което не позволи на гостите да се сдобият с нова преднина. В 66-ата минута Леон Бритън си заби автогол, след като се оказа на неточното място в неточното време. Центриране от корнер позволи на Керъл да играе с глава, а в опита да изчисти кълбото Бритън го насочи в мрежата на Фабиански.

Така Уест Хем излезе напред в резултата за 2:1. Само 3 минути по-късно Фабиански беше изгонен от рефера на двубоя за нарушение извън наказателното поле срещу Сако.

До края на двубоя Сако се разписа с перфектен мощен удар в 87-ата минута, а в крайна сметка това се оказа и последния гол в мача.

Така Уест Хем спечели с 3:1 и зае 3-ото място с актив от 27 точки, а Суонси са на 8-ото място с 22 точки.