Нападателят на Ливърпул Луис Суарес реши да си го върне по оригинален начин на мениджъра на Евертън Дейвид Мойс. През седмицата босът на „карамелите“ заяви в интервю, че „симуланти като Суарес гонят хората от стадионите“.

Уругвайският национал не пропусна първата удобна възможност да се заяде с Мойс по време на мърсисайдското дерби, завършило 2:2 на „Гудисън парк“.

Суарес бе в основата на първия гол за „червените“, когато стреля към вратата на Тим Хауърд, а след рикошет в крака на Лейтън Бейнс, топката влетя в мрежата. Явно подразнен от репликите на Мойс през седмицата, при радостта си от гола, Суарес изтича пред резервната скамейка на домакините и се хвърли „симулирайки“ пред погледа на слисания Мойс.

Вижте любопитното видео:

В течение на мача, Суарес се забърка в още един любопитен момент. При поредния корнер пред вратата на Евертън, уругваецът бе замерен с монета от феновете на домакините. Нападателят взе монетата и след като я показа на рефера Андре Маринър, я пъхна в обувката си, явно с идеята да я запази като скъп сувенир от дербито.

ТУК може да видите и видео от втората случка, в която бе замесен уругваецът.