След като по подобие на бившия национален вратар на България Борислав Михайлов, английският национал Уейн Рууни си присади коса, нападателят на Манчестър Юнайтед показа, че е напълно готов да влезе и в шоубизнеса.

След като преди два дни се появи информация, че Рууни е направил караоке рецитал в Барбадос, британските медии бързо се добраха до запис на изпълнението му и се вижда, че той се представя повече от прилично зад микрофона и бива бурно аплодиран.

„Изкарахме си страхотна нощ в Барбадос! Бях в пиано бар с Колийн и приятели. Бях на микрофона за около седем песни и се чувствам като рок звезда“, написа ентусиазираният Уейн Рууни в „Туитър“.

Според информации от Англия, на Рууни в бара е пригласял и нападателят на Ливърпул Анди Керъл, който обаче не се вижда във видео записа.

Иначе се вижда как Уейн Рууни пее песни на „Бийтълс“, като това никак не е случайно с оглед на факта, че той е роден в Ливърпул, и на „Оуезис“, което малко може да ядоса феновете на Юнайтед, тъй като членовете на тази група са отявлени фенове на градския съперник Манчестър Сити.

Караоке изпълнението на Уейн Рууни можете да видите тук!