Дейвид Бекъм, Райън Гигс и Пол Скоулс ще са звездите в документален филм, който ще тръгне по кината във Великобритания през следващия месец.

The Class of '92, в който участие ще вземат още братята Гари и Фил Невил, и Ники Бът, разказва историята за възхода през младежките формации на някои от най-великите играчи на Манчестър Юнайтед в последните десетилетия, чиято кулминация е спечеления требъл през 1999 година.

Във филма са включени интервюта с Ерик Кантона и Зинедин Зидан, а историята проследява всички взаимоотношения и трудности на шестимата играчи, за да постигнат успех в един от най-големите отбори в света.

ВИДЕО: По кината излиза документален филм за Клас 92 на Ман Юнайтед

източник: Gulliver/Getty Images

„Моето време с тези играчи в Манчестър Юнайтед бе най-специалното в кариерата ми“, каза Бекъм. „Ние имахме различно минало, пораснахме като семейство, играейки заедно през различните стадии, всички искайки да бъдем успешни.“

„Накрая, това, което постигнахме бе извън най-смелите ни мечти. Наслаждавах се на правенето на този филм, събирайки се пак с момчетата и говорейки открито за нашето време заедно.“

Трейлърът на филма вижте ТУК!