Бившата звезда на Лацио и Уест Хем Паоло Ди Канио започна това лято своята треньорска кариера в неособено популярния тим на Суиндън Таун.

Фактът, че отборът му играе в четвъртата по сила дивизия в Англия – Лига Две, не попречи на Ди Канио да напомни за себе си и да влезе в световния видео обмен.

Младият италиански специалист реши да респектира нападателя си Лиън Кларк, който след загубата с 1:3 от Саутхемптън за Карлинг Къп взе да се разправя с кондиционния треньор Клаудио Донатели.

Кларк обвини Донатели, че здравото тичане по време на тренировките е виновно за поражението от светците, тъй като играчите на Суиндън Таун са били много уморени и двамата започнаха разправи край тъчлинията.

Ди Канио опита да успокои обстановката, като подкани едрогабаритният офанзивен футболист да отива в тунела, но привлеченията преди само 2 седмици от Куинс Парк Рейнджърс Лиън Кларк не послуша наставника си и двамата взеха да се дърпат.

В крайна сметка Паоло Ди Канио успя да прибере Кларк в тунела, където двамата се сбиха и трябваше да бъдат разтървавани от служителите на стадион Кънтри Граунд.