Манчестър Юнайтед изненадващо отпадна от ФА Къп, след като загуби с 1:2 от Суонзи на своя "Олд Трафорд" в третия кръг на турнира.

"Червените дяволи" бяха шокирани от Вилфред Бони, който в последната минута на редовното време реализира победното попадение за гостите. Малко оправдание за английския гранд е, че от 80-та минута отборът бе с човек по-малко заради червен картон на Фабио.

По този начин Юнайтед отпадна от борбата за един турнирите, в които се бореше, а това допълнително утежни ситуацията пред Дейвид Мойс.

Мениджърът на шампионите трябваше да се справя без Уейн Рууни и Робин ван Перси, но въпреки това той изпрати на терена боеспособен състав, който се очакваше да осигури мястото на отбора в следващия етап.

Мачът обаче не започна добре за домакините, които откриха резултата в 12-та минута. Гостите разиграха топката съвсем спокойно и с няколко подавания изведоха перфектно в предни позиции Уейн Раутлидж, който по великолепен начин прехвърли Андрес Лидегаард, за да вкара за 1:0.

Юнайтед обаче успя да изравни доста бързо. 4 минути по-късно Алекс Бютнер центрира отлично в наказателното поле, където Чичарито се отскубна от Чико Флорес и от няколко метра без проблеми възстанови равенството.

Двубоят продължаваше равностойно и изглеждаше, че е възможно да завърши наравно. Една смяна обаче обърка плановете на Дейвид Мойс. Рио Фърдинанд се контузи и не можа да продължи мача, а на негово място в 77-та минута влезе Фабио.

ВИДЕО: Ман Юнайтед аут за ФА Къп, Суонзи потопи в сълзи "Олд Трафорд"

източник: Gulliver/Getty Images

Само 3 минути по-късно бразилецът направи много груб фаул срещу Канас и напълно заслужено получи директен червен картон. С човек повече на терена, Суонзи опита да стигне до победата и бе възнаграден за усилията си. В 90-та минута Раутлидж мина без проблеми през Флетчър отляво и центрира перфектно за Вилфред Бони, който с глава успя да вкара победния гол за гостите.

ВИДЕО: Ман Юнайтед аут за ФА Къп, Суонзи потопи в сълзи "Олд Трафорд"

източник: Gulliver/Getty Images

ВИДЕО от мача вижте ТУК!