Куинс Парк Рейнджърс продължи със силното си представяне като домакин и победи с минималното 1:0 отбора на Тотнъм в среща от 35-ия кръг на английската Висша лига. По този начин „рейнджърите“ затегнаха обръча около „шпорите“, като ги изхвърлиха от зона Шампионска лига, същевременно записаха и четвърта поредна победа на своя "Лофтъс Роуд".

Единственото попадение в срещата падна след изпълнение на пряк свободен удар, когато в 24-ата минута Адел Таарабт завъртя по перфектен начин топкат в долния десен ъгъл на Брад Фридъл.

Таарабт обаче можеше да се превърне и в антигерой за своя тим, след като в 78-ата минута остави своя тим с човек по-малко заради втори жълт картон. Въпреки това фантастичните спасявания на Патрик Кени съхраниха победата на новака над един от водещите клубове в елита.

Успехът изравни КПР по точки с Уигън, като и двата тима имат по 34, но КПР е с по-добра голова разлика и заема 16-ото място във временното класиране. Тотнъм пък се смъкна до 5-а позиция с 59 точки и вече изостава с 3 точки от новия член на топ 4 Нюкасъл.


Q-T footyroom.com by footyroom