Манчестър Юнайтед записа срамна загуба с 0:1 от Клуж пред 72 000 зрители на „Олд Трафорд“ в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига. Въпреки сензационния успех обаче, румънците ще играят в Лига Европа, тъй като в другия мач Галатасарай победи като гост с 2:1 Брага и така турците се класираха за фазата на директните елиминации в най-силния клубен турнир в Европа.

В класирането, Галатасарай и Клуж имат по 10 точки, но турският гранд има предимство в директните двубои. Юнайтед бе спечелил потока още преди два кръга, след като събра 12 точки. Брага остана на последното място с 3 точки.

Въпреки че отпадна от Шампионската лига, Клуж има с какво да се гордее, след като се превърна първия тим, който печели на „Олд Трафорд“ в Шампионската лига в последните три дни години. Сър Алекс Фъргюсън извърши 10 промени в сравнение със състава, който би Рединг през зимата. Единствено Уейн Рууни запази титулярното си място, но не успя да направи нищо запомнящо се срещу румънските си съперници. Неприятната новина за „червените дяволи“ бе принудителната смяна на Том Клевърли в края на първото полувреме, когато неговото място зае Пол Скоулс. Юнайтед не успя да създаде чисти положения пред противниковата врата, като най-добрите минути за домакините дойдоха в последните 5 минути на първото полувреме, когато пропуски направиха Хавиер Ернандес и Крис Смолинг.

Играчите на Клуж повече притискаха защитата пред Давид Де Хеа, а единственото попадение дойде в 56-та минута. Луис Алберто със страхотна тупалка извън наказателното поле не остави никакви шансове на Де Хеа и вкара единственото попадение в двубоя.

В другия мач, в Португалия, домакините откриха резултата в 32-та минута, когато Мосоро вкара за 1:0.

Първо Бюрак Йълмаз в 58-та минута, а след това и Айдън Йълмаз в 78-та донесоха пълния обрат за Галатасарай, с който турците се класираха напред в Шампионската лига.