Крилото на Португалия Нани се извини на съотборника си Кристиано Роналдо, след като именно заради халфа на Манчестър Юнайтед, острието на Реал Мадрид не успя да отбележи уникален гол при разгрома с 4:0 над Испания.

Роналдо се разправи със защитниците на Ла фурия, преди да прехвърли Икер Касияс, но топката, която и без това влизаше във вратата бе довкарана от Нани, който бе в положение на засада и в крайна сметка попадението бе отменено. Роналдо бе толкова ядосан от това, че хвърли капитанската си лента на земята.

 

"Докоснах топката, защото мислех, че не съм в засада. Всичко се случи много бързо. След като размислих върху нещата, се извиних на Роналдо. Беше страхотно положение и не трябваше да го провалям", сподели Нани. Той обаче смята, че топката вече е била във вратата, когато е играл с нея.

"Не разбирам, и сляп човек щеше да види, че има гол. Топката бе на половин метър във вратата. Не знам дали е съвпадение, но най-добрите ми голове с националния тим биват отменени. Помня един удар над глава на стадион "Беса", който не бе признат", добави Нани.