Централният бранител на Англия Гари Кейхил определи като фантастичен резултат победата с 3:0 над България в евроквалификацията между двата тима. Именно съотборникът на Мартин Петров в Болтън вкара първото попадение.

„Фантастичен резултат очевидно. Радвам се на гола, успях да вкарам, беше малко странно, защото чух свирка от тълпата, помислих, че съм вкарал от засада. Но за щастие не беше така. Разбрах, че ще съм титуляр половин час преди да тръгнем за стадиона”, призна Кейхил.

„Много съм щастлив, че започнах като титуляр и от факта, че имах възможност да играя сред толкова опитни играчи. това ми помага да подобря формата си. В последните дни се спекулираше около бъдещето ми и евентуален трансфер, но след като трансферният прозорец приключи, всичко се поуспокои”, добави той.

„Лично аз не съм чул да е имало расистки обиди от страна на феновете към Ашли Йънг, не мога да коментирам. След днешното отлично представяне, чакаме във вторник страхотен мач и страхотен празник. Дано се представим добре”, каза още Кейхил.