Футболистът на Норич Гари Хупър събра погледите с невероятното си изпълнение по време на мача от 16-я кръг на Премиършип срещу Суонси Сити (1:1). Хупър вкара единственият гол за „канарчетата“ и донесе точката за своя отбор.

Попадението, което нападателят на Норич реализира бе впечатляващо и логично бе определено за най-добро в класацията за най-атрактивен гол на 16-я кръг в Премиършип.

В добавеното време на първото полувреме Гари Хупър изравни след страхотен изстрел от въздуха около 25 метра. Това бе и четвърти гол за нападателя в последните шест мача.

На втората позиция в Топ 5 на головете от кръга се нареди Луис Суарес с второто си попадение при разгромната победа с 5:0 при гостуването на Тотнъм. В 84-ата минута Луис Суарес бе изведен добре от Алберто и прехвърли елегантно Уго Лорис. Уругваецът вече има 17 шампионатни попадения от началото на сезона.

Победният гол за Челси срещу Кристъл Палас, който бе дело на Рамирес се нареди на трето място в класацията.

На четвърта и пета позиция в Топ 5 на головете от кръга останаха два от деветте гола, които си отбелязаха Манчестър Сити и Арсенал (6:3). На четвърто място е второто попадение на Тио Уолкът в мача, а на пето е първият гол на Фернандиньо с екипа на „гражданите“.