Всички елементи на футболната драма присъстваха при победата на Манчестър Юнайтед над Астън Вила във плейофния финал на Висшата лига лига при резервите. 

Възпитаниците на Оле Гунар Солскяр спечелиха след изпълнение на дузпи, като преди това „червените дяволи” на три пъти трябваше да догонват в резултата. В редовното на време битката между двата тима завърши 3:3, а дузпите приключиха при 3:2 в полза на Юнайтед.

В герой за своите се превърна Бен Фостър, който хвана две дузпи, и вкара по невероятен начин тази, с която „дяволите” спечелиха титлата.

На три пъти Вила излизаше напред в резултата чрез Нейтън Делфунесо (22’, 55’) и Киърън Кларк (82’). Равенството за Юнайтед пък носеха Маме Диуф (43’, 88’) и Федерико Македа (60’ от дузпа).

В двете продължения двата тима не успяха да се накажат и така се стигна до изпълнение на дузпи. За Юнайтед точни бяха Македа, Родриго Посебон и Фостър, а изпуснаха Уил Кийн и Кори Еванс. Благодарение на блестящите намеси на Фостър обаче „червените дяволи” излязоха крайни победители от руската рулетка.