Англия се наложи с 1:0 над Швеция на „Уембли“, като взе първа победа над този съперник от далечната 1968-ма година насам. Автоголът на Даниел Майсторович в 22-та минута бе единственото попадение в контролата, но бе достатъчно, за да счупи каръка.

Стюърт Даунинг центрира отляво, Гарет Бари игра с глава, и топката се отклони в Майсторович, за да влезе във вратата на Швеция.

Англия като цяло бе по-настоятелният отбор в срещата, и заслужи победата. Фил Джоунс и Даунинг имаха още чисти положения за гол, а Джак Родуел удари греда, но домакините трябваше да се задоволят с минималния успех.

През второто полувреме двамата селекционери направиха и доста промени в съставите си, което накъса играта, и въпреки създадените ситуации от страна на англичаните, може би една от по-добрите възможности се откри за Швеция. Себастиан Ларсон успя да събуди Скот Карсън, и вратарят на Англия се разтегна максимално, за да извади шута му над гредата.

В крайна сметка обаче, в скучноватия двубой Англия си взе победата, спокойно и без да се напъва прекалено много и записа два поредни успеха, след като миналата седмица би и Испания също с 1:0.