Наставникът на Арсенал Арсен Венгер остана много доволен от представянето на своите момчета при днешната победа над Уест Хем с 1:0.

Специалистът обаче, изрази недоволството си от начина, по който Марк Ноубъл атакува Александър Хлеб, в следствие, на което играчът на „артилеристите” се контузи и трябваше да напусне играта.

„На мен ми изглеждаше много неприятно влизане, макар че не съм гледал повторение на ситуацията. Това бе много неприятен инцидент, няма да повярвате, на какво прилича кракът на моя състезател. Червен и охлузен е от коляното до пръстите”, каза французинът.

„Не мисля, че Хлеб ще може да играе в мача от Шампионската лига във вторник, тъй като в момента не може да ходи нормално”, призна още той.

„Успехът днес е много важен, тъй като миналата година, тук загубихме и срещата бе голям тест за нас. След като вкарахме, не спряхме да търсим второ попадение – не успяхме да го постигнем, а мисля, че го заслужавахме. Вярвам в моите момчета и мисля, че можем да се преборим за първото място във Висшата лига”, завърши треньорът на „топчиите”.