Наставникът на Арсенал Арсен Венгер постави зад гърба си съревнованието в северен Лондон с Тотнъм и изрази подкрепата си към наставника на „шпоритеМартин Йол, след вчерашната победа на „топчиите” с 3:1.

Артилеристите” нанесоха четвъртото поражение на Митко Бербатов и компания от началото на сезона и бъдещето на Йол е по-несигурно от всякога. Начело на Тотнъм той успя да спечели само един от всичките си 27 сблъсъка срещу „големите четири” в Англия.

„Не знам, каква е ситуацията около бъдещето му в тима. На ясно съм единствено с това, което се пише по вестниците. Винаги обаче, изпитвам симпатия, към хората, които се намират в трудно положение. Това се е случвало на всички, включително и на мен. В тези моменти, в клуба трябва да покажат своята подкрепа към мениджъра”, каза френският специалист.

„От друга страна, много съм доволен от играта, която показаха моите момчета, те разкриха, че са много силни психически и че са много задружни. Не съм се карал на полувремето, тъй като считах, че играем добре, просто нямахме късмет. Вярвах, че ако продължим да поддържаме високото темпо, възможностите пред нас ще се открият – така и стана”, сподели още Венгер.