Наставникът на Арсенал Арсен Венгер предупреди играчите си, че в неговия отбор няма място за егоманиаци, след като заяви, че такъв тип поведение може да разруши мечтите на „артилеристите” за титлата във Висшата лига.

Сеск Фабрегас , Емануел Адебайор и Робин Ван Перси доказаха, че има живот в този клуб, дори и след напускането на бившия капитан на „топчиитеТиери Анри.

Венгер призна, че трябва да се бори срещу намеренията на някои от младите състезатели да попадат в центъра на вниманието, както именитият френски нападател преди това.

„Те са изключително задружни, тъй като започнаха сезона много добре. Минаха през трудни моменти заедно, затова вече са доста зрели. Изпитват това, което се нарича, отборна радост. Сега е истинско удоволствие да работиш с тези футболисти, тъй като са наистина концентрирани, скромни и обичат да играят”, каза Венгер.

„Трябва обаче да се направи всичко възможно успехът да не замъгли вижданията им и да не ги направи от силно индивидуалния тип играчи”, сподели още наставникът на Арсенал.