Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че не е сигурен, дали ще пусне завърналия се в състава след контузия Робин ван Перси в супер дербито срещу Челси в неделя. Френският специалист добави, че сериозно ще обмисли, на кого ще заложи в лондонския сблъсък.

Венгер не е напълно сигурен в добрата форма на Сеск Фабрегас, Алекс Хлеб и Матю Фламини. Тримата не проведоха пълноценно занимание заедно с останалите си съотборници, но все пак може да бъдат на линия за двубоя със „сините”.

„Много е рано и имаме много въпросителни. Но тримата, които се завърнаха в игра от дълго време в срещата срещу Стяуа – Ван Перси, Фабрегас и Йенс Леман, могат да бъдат включени в състава ми за Челси. И тримата са много качествени футболисти”, заяви французинът.

„Под сериозен въпрос са Фламини, Фабрегас и Хлеб. Те тренират, но не наравно с останалите. Не се знае, кой от тях ще се възстанови до неделя, а може и тримата да са готови. Ван Перси засега не е получил зелена светлина от лекарския щаб. Когато това стане, ще го тестваме на терена заедно с другите играчи и ще преценим”, каза Венгер.