Един от основните защитници на Арсенал Томас Вермален може да си тръгне от "Емирейтс" това лято. За тази възможност намекна мениджърът Арсен Венгер пред официалния сайт на "артилеристите". 

От доста време насам се говори, че белгиецът ще напусне. За интерес към него се говори от страна на Манчестър Юнайтед и редица други тимове, а самият играч обяви, че ще иска разговори с ръководството за бъдещето си. 

"За съжаление, не мога да потвърдя, че Томас Вермален ще продължи да играе за нас. Но дори и да се стигне до раздяла с него, със сигурност ще взема нов защитник, в това можете да сте сигурни", сподели Венгер. 

Той коментира и темата около Джак Уилшър, който по време на ваканцията си беше заснет от папараци да пуши цигара. Това му се случва за втори път. Според французина, това не показва липса на професионализъм от страна на халфа. 

"Няма какво да говоря с него и да правя новини от това. Ще си поприказваме чисто човешки и просто искам да знам какво се е случило, без да правя някакви драми от това. Искам просто да съм наясно за какво става въпрос", сподели Венгер.