Новият мениджър на Манчестър Юнайтед - Луис ван Гаал, ще даде най-доброто от себе си в предстоящата работа в 20-кратния английски шампион.

Холандският специалист не желае да дава прогнози за мачовете на "червените дяволи" от предстоящия сезон,  защото винаги има множество въпросителни около бъдещето. 

"Тук съм от два дни и се срещнах с доста хора. Когато видите толкова хора, които обичат клуба, е ясно, че се очаква много от мен. Дали мога да оправдая очакванията? Мисля, че да, но заради величието на клуба, това ще стане по-трудно отколкото някъде другаде. Има и комерсиална част на нещата. Трябва да бъде преследвана и тази цел. Не може винаги да се постигат и двете неща. Знам, че ще дам всичко най-добро, на което съм способен, но не мога да давам прогнози, защото никога не се знае. Това е най-големият клуб в света", заяви той.

"За два дни разбрах колко важен е Манчестър Юнайтед. Разбрах колко са важни и спонсорите. Трябва да се адаптирам възможно най-бързо. Знам, че няма да бъде лесно, но може да видите всичко, което съм спечелил до момента. Когато получа възможност за подобно предизвикателство, никога не го пропускам", заяви Ван Гаал на официалното си представяне в Манчестър. 
 

Треньорът изведе Холандия до третото място на Мондиал 2014 в Бразилия./БТА