Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал бе доста разочарован след отпадането на неговия тим в турнира за Купата на Лигата.

"Червените дяволи" са аут от надпреварата след поражение с дузпи от Мидълзбро на "Олд Трафорд".

Юнайтед имаше много шансове да реши мача в редовното време, но пропусна да реализира и така двубоят трябваше да се реши от дузпи, при които опитните Уейн Рууни, Майкъл Карик и Ашли Йънг пропуснаха.

"Трябва да разрешим този проблем. Трябва да започнем да реализираме шансовете си", заяви Ван Гаал на пресконференцията след двубоя.

"Имахме повече шансове от своя съперник и срещу Манчестър Сити, но трябва да ги реализираме. Сега създадохме повече от тези срещу Сити, но трябва да вкарваш. Имаме много играчи, които можеха да вкарат, но не го направиха. Не е само един играч, а това е малко разочароващо."

"Аут сме от Купата на Лигата, така че всички сме разочаровани. Бяхме много близо и е много разочароващо да загубим тук. Доволен съм от представянето на някои от моите играчи, но съм разочарован от други."

"Трябва ти и малко късмет. Нямахме такъв срещу Манчестър Сити, както и сега. Но не можем всяка седмица да казваме, че сме нямали късмет", допълни холандецът.