Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал заяви, че „червените дяволи“ трябва да намерят играч от нивото на Неймар, Лионел Меси и Луис Суарес, за да вдигнат нивото си.

„Това все още не е моя Манчестър Юнайтед. Сега просто имаме по-добър баланс в сравнение с миналия сезон. Това обаче не е всичко, което аз изисквам. На отбора му трябва още по-голям баланс и креативност. Например, Челси има Еден Азар, Уилиан и Оскар. Те разполагат с голяма креативност. Манчестър Сити има Серхио Агуеро“, сподели Ван Гаал.

„Барселона има Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес. Ние трябва да намерим такъв тип футболист. Имаме нужда от толкова класен играч. Когато е възможно да вземем такъв футболист на разумна цена, ще го сторим“, добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„Ашли Йънг направи фантастичен сезон, но той не е Неймар и не трябва да бъде сравняван с играчи на подобна ниво“, продължи холандецът.

„Моята цел бе да бъда треньор в четири различни държави и това вече е факт. На съпругата ми бях обещал, че ще прекратя треньорската си кариера на 55 години. Аз обаче все още съм в играта, а след две седмици ще навърша 64 години. Имам райски дом в Португалия и ще бъда щастлив, когато напусна футбола. Ще се занимавам с други неща“, каза още Луис ван Гаал.