Селекционерът на Холандия Луис ван Гаал е поставил ултиматум към ръководството на Манчестър Юнайтед, което е заинтересовано от подписа му.

Той има принципна договорка с "червените дяволи", но все още нищо не е официално подписано. Според вестник "Дейли Стар", точно това не е по вкуса на холандеца.

Ван Гаал е обявил на англичаните, че иска най-късно в сряда, на 7 май, да бъде официално обявен за нов мениджър на клуба. След това той започва работа с холандските национали за участието им на Световното първенство.

"Луис е наясно, че не е той единственият кандидат за поста. В последно време се споменаваха и други имена, така че той иска да има яснота преди да започне подготовката за Световното. Ако до 7 май не е подписал, няма да има сделка", споделя източник близък до специалиста, пред вестника.

Вече имаше три срещи между шефовете на Юнайтед и холандеца и бяха изчистени всички детайли. Но липсва подписът, защото според "Дейли Стар", "червените дяволи" още сондират мнения дали Ван Гаал е най-правилният избор за поста.