Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал категорично отрече появилите се тази сутрин информации, които свързваха една от младите му звезди Аднан Янузай може да бъде даден под наем през януари. Те се появиха в някои жълти издания на Острова. 

Напоследък се заговори, че младият белгийски национал може да премине във френския шампион Пари Сен Жермен. Парижани го искат под наем до края на сезона, но до такъв развой няма да се стигне. 

Младокът намира все по-рядко място за изява в състава на "червените дяволи" заради наличието на играчи като Радамел Фалкао, Анхел ди Мария, Робин ван Перси, Уейн Рууни и останалите асове в предни позиции. 

Но явно Ван Гаал няма намерение да се отказва от услугите му и няма да го праща под наем другаде, за да трупа игрови опит. Той беше лаконичен в коментара си за бъдещето му пред официалния акаунт в Туитър на Юнайтед:

"Не, Аднан не се нуждае от друг клуб. Той е играч на Манчестър Юнайтед и остава тук", сподели холандецът. Той го пусна в мача с Астън Вила, а сега се очаква да му даде шанс и срещу Нюкасъл.