Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал се закани, че ще отложи празненствата на Лестър по спечелване на Висшата лига. Холандският наставник обеща, че „лисиците“ няма да имат много поводи за радост при неделното си гостуване от 36-ия кръг. Срещата можете да наблюдавате от 16,05 часа по телевизия Diema Sport и онлайн на Gong Play.

Лестър се нуждае от 3 точки в последните си 3 срещи, за да обезсмисли усилията на втория Тотнъм. Ван Гаал обаче не планира да даде дори 1 на кандидат-шампиона.

„Мисля, че трябва да ги победим, защото още сме в играта за четвъртото място. Не можем да им позволим да станат шампиони този уикенд на „Олд Трафорд“. Смятам, че те ще вземат титлата седмица по-късно“, каза Ван Гаал.

„Играчите, с които разполагаме в момента, не са свикнали да бъдат шампиони. Не смятам, че Матео Дармиан е бил такъв, нито пък Давид де Хеа. Мемфис Депай беше шампион миналия сезон (с ПСВ Айндховен в Ередивизи – б.р.), така че нямам много такива футболисти. Рууни, Карик – ето такива хора са били шампиони много пъти, но винаги трябва да оценяваш ситуацията, в която отборът се намира. Намираме се в преходен период и сега се борим за класиране в Шампионската лига. Още оставаме в битката и за ФА Къп. Трябва да се борим за нещо и ще го направим. Дано да победим Лестър“, пожела си наставникът.