Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал влезе в информационните емисии по цял свят с постъпката си в мача с Арсенал. Тогава той се свлече изведнъж пред погледа на четвъртия съдия, за да му покаже как лесно противниците падат в търсене на нарушения. 

Това негово действие беше подхванато веднага от всички медии по света и възрастният холандец стана обект на много шеги и закачки по негов адрес. Той обаче явно се е засегнал от това и всичко си личи от думите му.

"Вие ме знаете. Аз съм Луис ван Гаал и не съм клоун. Аз съм човешко същество и мениджър на Манчестър Юнайтед. Тези действия на противника в мача с Арсенал не са част от моята философия."

"Моите действия също не са част от философията ми. Все пак си мисля, че от тази точка на терена няма как да повлия на резултата. Играчите мислят на терена, а не мениджърът", сподели Ван Гаал в навечерието на мача с Уотфорд в сряда. 

За тази битка той ще може да разчита на доскоро контузените Антони Марсиал и Маруан Фелайни. Все пак завръщането на белгиеца не е толкова сигурно за този мач. 

"Маруан и Антонио Валенсия ще са следващите от контузените, които ще се завърнат в групата ни. Така са ме уверили лекарите. Фелайни е много близо до завръщането, докато Антонио вече започна да тренира с отбора. Така че появата им на терена ще е съвсем скорошна", сподели още Ван Гаал.