Стражът на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Саар заяви, че отборът ще срещне големи трудности при днешното гостуване от Шампионската лига на Динамо Киев.

Червените дяволи” започнаха тазгодишната кампания в Европа по на-добрия начин, след като взеха максималните шест точки от двете изиграни срещи досега, а ако успят да победят и в днешния сблъсък, почти ще си осигурят класиране за фазата на директните елиминации.

Вратарят на английските шампиони обаче, призова за пълна концентрация, тъй като притежава достатъчно опит, за да знае, че във футбола всичко е възможно.

„Разбира се, първото нещо, което ни интересува е да се класираме напред. Желаем да постигнем тази цел възможно най-бързо, но не бива да подценяваме и противниците си”, започна холандецът.

„Доста е студено тук, публиката със сигурност няма да се настроена дружелюбно към нас, така че наистина не се знае, какво ще се случи довечера”, продължи той.

„Миналата година взехме първите си три мача, но след това изпаднахме в леко затруднение. Не искаме това да се повтори пак”, припомня още Ван дер Саар.